El CorreJocs

CorreJocs a la festa Major

Dies 19 i 20 de Gener de 10:00h a 21:00h

Ja hem posat en marxa el compte enrere per organitzar el 6è Correjocs a Sant Vicenç dels Horts (el Baix Llobregat, Barcelona).

Aquest any el tornem a fer coincidir amb la festa major del nostre poble, amb l'objectiu de fer arribar els jocs de taula moderns a més gent .

La cita tindrà lloc a a la plaça de l'ateneu els dies 19 i 20 de gener, des de les 10 del matí fins a les 21 de la nit. Dos dies ininterromputs ens els quals els jocs de taula, de simulació, de rol, juntament amb aparells de nova tecnologia, com consoles, drons, etc , seran els protagonistes a Sant Vicenç dels Horts, amb un seguit d'activitats obertes i gratuïtes que implicaran a tot el poble.

Les activitats del CorreJocs estan pensades per a tots. Hi hauran consoles d'última generació, circuits de drons, futbolins, Scape room, ulleres de Realitat Virtual i cotxes de ràdio control.

A més a més tots els membres del Club Amatent estarem en tot moment a disposició dels visitants per ajudar-vos a descobrir nous jocs, tant si ja en coneixeu alguns com si sou nouvinguts al món dels jocs de taula.

Un cop més els Amatents hem fet aquesta festa perquè gaudiu al màxim tots els que pugueu apropar-vos.

No ho dubteu... us Esperem!